EAT Lab

LABORATORIUM BADAŃ NAD ZACHOWANIAMI ŻYWIENIOWYMI

  • Strona główna
  • O NAS
  • KIEROWNIK EAT LAB
  • PUBLIKACJE NAUKOWE
    • PUBLIKACJE W JĘZYKU ANGIELSKIM
    • PUBLIKACJE W JĘZYKU POLSKIM
  • PROJEKTY BADAWCZE
  • WYSTĄPIENIA KONFERENCYJNE
    • KONFERENCJE MIĘDZYNARODOWE
    • KONFERENCJE KRAJOWE
 Posted in Publikacja

Artykuł

 EAT Lab  1 grudnia, 2019

Zapraszamy do zapoznania się z  najnowszą publikacją dotyczącą przeglądu literatury na temat diety wegetariańskiej i zachowań ortorektycznych :

Brytek-Matera A. (2019). Vegetarian diet and orthorexia nervosa: a review of the literature. Eating and Weight Disorders – Studies on Anorexia, Bulimia and Obesity.  https://doi.org/ 10.1007/s40519-019-00816-3

Nawigacja wpisu

← Wykład na zaproszenie – Stanford University
Współpraca z ACP →

Copyright © 2025 EAT Lab

Design by ThemesDNA.com