EAT Lab

LABORATORIUM BADAŃ NAD ZACHOWANIAMI ŻYWIENIOWYMI

  • Strona główna
  • O NAS
  • ZESPÓŁ
  • PUBLIKACJE NAUKOWE
    • PUBLIKACJE W JĘZYKU ANGIELSKIM
    • PUBLIKACJE W JĘZYKU POLSKIM
  • PROJEKTY BADAWCZE
  • WYSTĄPIENIA KONFERENCYJNE
    • KONFERENCJE MIĘDZYNARODOWE
    • KONFERENCJE KRAJOWE
 Posted in Nauka

Redaktor w Frontiers in Nutrition

 EAT Lab  1 września, 2021

CrossFit | 200224

Miło nam poinformować, że prof. Anna Brytek-Matera wraz z prof. Guansheng Ma (Peking University) pełni funkcję redaktora wiodącego (topic editor) wydania specjalnego nt. Advances in Food Environments  publikowanego w czasopiśmie „Frontiers in Nutrition” (IF: 6.576/2020).

Nawigacja wpisu

← Artykuł
Artykuł →

Copyright © 2023 EAT Lab

Design by ThemesDNA.com