EAT Lab

LABORATORIUM BADAŃ NAD ZACHOWANIAMI ŻYWIENIOWYMI

  • Strona główna
  • O NAS
  • ZESPÓŁ
  • PUBLIKACJE NAUKOWE
    • PUBLIKACJE W JĘZYKU ANGIELSKIM
    • PUBLIKACJE W JĘZYKU POLSKIM
  • PROJEKTY BADAWCZE
  • WYSTĄPIENIA KONFERENCYJNE
    • KONFERENCJE MIĘDZYNARODOWE
    • KONFERENCJE KRAJOWE
 Posted in Publikacja

Artykuł

 EAT Lab  28 lutego, 2020

Zachęcamy do lektury  publikacji dotyczącej typu stosowanej diety i nieprawidłowych zachowań żywieniowych:

Brytek-Matera A. (2020). Interaction between vegetarian versus omnivorous diet and unhealthy eating patterns (orthorexia nervosa, cognitive restraint) and body mass index in adults. Nutrients, 12(3), 646. doi: 10.3390/nu12030646

Nawigacja wpisu

← Wykład na zaproszenie – University of Bordeaux
Rozdział w monografii naukowej →

Copyright © 2025 EAT Lab

Design by ThemesDNA.com