EAT Lab

LABORATORIUM BADAŃ NAD ZACHOWANIAMI ŻYWIENIOWYMI

  • Strona główna
  • O NAS
  • ZESPÓŁ
  • PUBLIKACJE NAUKOWE
    • PUBLIKACJE W JĘZYKU ANGIELSKIM
    • PUBLIKACJE W JĘZYKU POLSKIM
  • PROJEKTY BADAWCZE
  • WYSTĄPIENIA KONFERENCYJNE
    • KONFERENCJE MIĘDZYNARODOWE
    • KONFERENCJE KRAJOWE
 Posted in Publikacja

Artykuł

 EAT Lab  17 lipca, 2020

 

Osoby zainteresowane problematyką restrykcji żywieniowych zapraszamy do lektury publikacji:

Brytek-Matera A. (2020). Restrained eating and vegan, vegetarian and omnivore dietary intakes. Nutrients, 12(7), 2133. doi: 10.3390/nu12072133.

 

Nawigacja wpisu

← Rada Redakcyjna BMC Psychiatry
Rada Redakcyjna Journal of Health Psychology →

Copyright © 2023 EAT Lab

Design by ThemesDNA.com